Dieta mediteraneana. Dieta mediteraneana: exemplu de meniu pentru o saptamana

Dieta Mediteraneana – Retete, Meniu Zilnic, Forum

slăbire bloc și ars wellness slabire

Spania Maroc Grecia Italia Dieta mediteraneană este o dietă caracteristică zonei mediteraneene, bazată pe consumul de legume, zarzavaturi, fructe proaspete sau uscate, peșteulei de măslinevin în cantități moderate și care, conform Organizației Mondiale a Sănătății OMSeste o dietă sănătoasă și de calitate.

Beneficii[ modificare modificare sursă ] Beneficiile dietei mediteraneene asupra sănătății umane au fost dovedite de nenumărate ori, de-a lungul timpului, de către oamenii de știință.

max 7 zile de slăbire slabire garantata forum

Dieta are un aport benefic în evitarea bolilor cardiovasculare, a celor metabolice și endocrine, a bolilor digestive și în prevenirea apariției tumorilor. Aceste beneficii sunt datorate consumului de pește, în special cel gras, bogat dieta mediteraneana acizi grași omega 3al uleiului de măsline care duce la scăderea colesterolului în sângeal oțetului și al vinuluimai ales al celui negru, care este bogat în antioxidanți, dar care din cauza nocivității alcoolului trebuie consumat cu moderație și doar în timpul mesei.

slabire zona abdominala slăbire băuturi fizzy

Monica Dinu, câștigătoare a premiului Gianvincenzo Barba al Societății Italiene de Nutriție Umană, susține că această dietă este universal recunoscută drept optimă pentru sănătate.

Asevedeași