Dieta scarlatescu. ”Nu prea e loc de rețete”

Chef Cătălin Scărlătescu a slăbit peste 50 de kilograme. Ce dietă ține vedeta

Articolul Urmator Transformarea chef-ului a luat pe toată lumea prin surprindere, iar mulți s-au întrebat cum a slăbit Cătălin Scărlătescu.

dieta scarlatescu Tummy Tuck elimina grasimile din spate

Juratul de la 'Chefi la cuțite' a dezvăluit dieta care l-a ajutat să dea jos mai bine de 52 de kilograme. Acum, are o greutate la care se simte foarte bine.

dieta scarlatescu 44 și se luptă să piardă în greutate

Acum parcă este altă persoană. Cătălin Scărlătescu a reușit să slăbească peste 52 de kilograme și nu a mai ținut secretă dieta pe care dieta scarlatescu ținut-o.

Zdrowa DIETA SIRTFOOD, zwana dietą ADELE! Przypis na sałatkę i koktajl!

Dieta scarlatescu lui să scape de kilogramele în plus a început când a mers să-și facă analizele, iar rezultatul nu a fost unul tocmai bun. Dar cred că erau și toate date peste cap în analize. Erau praf, nu mai dormeam bine și am zis, gata, trebuie să slăbesc.

dieta scarlatescu rsdnatie de slabire

Nu mai mănânc carne deloc, nu mai beau alcool. E simplu. Eu am spus într-o zi că nu mai fumez și n-am mai fumat, la fel pot să zic orice. Cum a slăbit Cătălin Scărlătescu Juratul de la 'Chefi la cuțite' a dezvăluit că a renunțat la pâine și a început să consume doar crudități.

dieta scarlatescu scrie o scrisoare pentru a slabi

Cătălin Scărlătescu susține că este o dietă destul de severă și recomandă să se consulte un medic înainte de a începe. Nu contează ordinea sau cantitatea, însa nu ai voie să mănânci nimic altceva.

dieta scarlatescu eu yan a cântat esențial de slăbire

Păi, după cum v-am povestit mai devreme, meniul meu a fost bazat exclusiv pe legume și fructe proaspete, așa că nu prea e loc de rețete. Puneți pe grătar vinete, tesaturi de slabit și ardei iute, de exemplu, iar lângă o salată verde', a mai precizat Cătălin Scărlătescu.

dieta scarlatescu cum sa slabesti din burta

Asevedeași