Slabit keto, Dieta Keto: meniu pentru 5 zile

Keto Eat Fit - capsule de slabit la Bacau

Timp estimat de citire: 2 minute, 34 secunde Dieta Keto face parte din categoria dietelor care restrictioneaza consumul de carbohidrati, asa ca dieta Atkins sau LCHF low carb, high fat — dieta saraca in carbohidrati, bogata in grasimi.

slabire bang yong guk

Diferenta majora fata de acestea din urma este ca alimentatia in cazul slabit keto Keto se bazeaza mai degraba pe grasimi, si nu pe proteine. Da, ai citit bine, pe grasimi!

Dieta Keto: meniu pentru 5 zile

Insa nu pe orice tip de grasimi, ci pe unele de calitate. Si asta pentru a induce starea de cetoza.

grăsime corporală cum să l piardă

Ce este cetoza? Reprezinta un fenomen natural care apare atunci cand organismul, in lipsa glucozei, recurge la depozitele de lipide pentru a sustine functiile vitale. Practic, grasimea este defalcata in energie si un tip de produse moleculare numite cetone sau corpi cetonici — de aici si denumirea de cetoza.

keto pareri

Altfel spus, atunci cand urmezi dieta ketogenica. Cum functioneaza In conditiile unui aport insuficient de carbohidrati, scade drastic nivelul zaharului in sange.

În primul rând, obezitatea afectează negativ activitatea sistemelor vitale ale corpului. Sistemul cardiovascular suferă, digestia eșuează, sistemul musculo-scheletic suferă la fel de mult.

Pentru a regla situatia, intra in joc glucagonul, cel de-al doilea hormon pancreatic, dupa insulina, care insa are efect hiperglicemiant. Mai exact, acesta are rolul de a converti glicogenul stocat in ficat intr-o forma usor de utilizat — glucoza. Mare atentie!

dieta de 7 zile

Pentru a ajunge la cetoza, este esential ca nivelul insulinei in sange sa fie foarte mic. Cu cat acesta va fi mai scazut, cu atat numarul de corpi cetonici va fi mai mare. In acest sens, este important de retinut ca nu e suficient sa eviti sursele de carbohidrati painea, dulciurile, cartofii etc.

How to Lose Cellulite on Thighs \u0026 Buttocks – webcomplet.ro

O cantitate mare de proteine poate ridica nivelul insulinei si compromite efectul dietei. Cel mai repede poti declansa starea de cetoza abtinandu-te complet de la mancare o perioada mai lunga de timp. In mod evident, nu poti face acest lucru la nesfarsit si slabit keto intra in scena atat de populara dieta Keto.

slăbit natasha

Asevedeași