Caffe green. Caffe Restaurant ''Green'' old town Budva - Old town Budva Trg Palmi 2 | Facebook

Green Cafe & Juice Bar

Delta Dunării Caffe green provocăm: Uitați de voi și acceptați invitația noastră la o ceașcă aromată de cafea, la o vorbă bună, la momente de relaxare și liniște Lăsați în urmă grijile și frământările zilnice și bucurați-vă de peisajul de basm, de zilele însorite și redesoperiți starea de bine trecându-ne pragul Vă oferim: Restaurant Micul dejun, cafeaua de dimineață, idei pentru o nouă zi plină de aventură Terasa Dacă balconul e neîncăpător pentru toți cei dragi, terasa este locul ideal pentru socializare, un pahar de vin cu prietenii sau o gură de aer curat.

ceaiuri care topesc grasimea abdominala

În inima naturii Fie că preferi să caffe green sau să faci o baie în mare, Green Coffee House e la doar câțiva pași de locul tău preferat. De ce noi?

slabim sanatos cu rina

Green Coffee House este foarte bine cotată pentru locația sa excelentă în Sulina, aflându-se la numai câțiva pași de plajă. De asemenea, vă oferim condiții excelente de cazare, vă recomandăm cei mai ospitalieri localnici, cele mai gustoase preparate și modalități personalizate de petrecere a timpului liber.

Mai mult: Unde ne găsiți?

focuri de ardere a grasimilor rm3

Pentru a se ajunge la noi puteți folosi ambarcațiunile din orașul Tulcea, aflat la intrarea în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării, sau ambarcațiuni private care pot opri la numai 50 de metri de noi. La cerere, se pot furniza transferuri de la debarcaderele din Sulina, la sosire și la plecare.

regenon pret sensiblu

Strada Europolis nr.

Asevedeași